Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2011 11:29 - Защо ще гласувам на балотажа
Автор: neslanchice Категория: Политика   
Прочетен: 7798 Коментари: 23 Гласове:
22

Последна промяна: 25.10.2011 11:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
*
*
Защото не искам Найден Зеленогорски да спечели.
Защото не искам да продължава четвърти мандат некомпетентното и вредно за община Плевен управление на един човек, окопал се здраво във властта и водещ Плевен към упадък и изостаналост, избиран за кмет от по-малко от една четвърт от плевенчани, заедно с чиновниците и семействата им на общинска хранилка. Избиран за кмет с помощта на Цар Киро и множество, да кажем, селски гласове, правещ големи предизборни кампании с пари, неизвестно откъде...
Защото искам да остана тук, тук да останат децата ни и градът ми да има бъдеще.
Найден Зеленогорски показа всичко, което може да направи за Плевен - за 10 от 12-те си години управление градът се е стопил с 15 000 души; няма подготвени, да не говорим за спечелени проекти по европейски програми, безработните са армия, бизнесът - в колапс, културата - едва кретаща, улиците в кварталите са тъмни, глутниците бездомни кучета - страшни, хората - бедни, примирени и отчаяни...  
Списъкът е дълъг и безсмислен - според мен 2 мандата са предостатъчни, за да покаже един кмет каквото може да направи за града си.
Найден Зеленогорски иска да е кмет четвърти мандат.
Аз НЕ искам.
Другият кандидат за кмет от двамата, които ще се явяват на балотаж, не е моят избор. И никога не съм си представяла, че ще се наложи да го подкрепя. Но ще го направя.
Клипът е скандален и красноречив. Гледайте. 








Гласувай:
23



1. ianchefff - Явно пътят, започнал от
25.10.2011 11:48
СДС, се е отклонил към Цар Киро.
Странни работи.
цитирай
2. cefulesteven - Този клип ще пусна и аз. Докато има ...
25.10.2011 11:49
Този клип ще пусна и аз. Докато има управленци играещи кючек с царкировци, ще има и Катуници.
цитирай
3. tutankhamon661 - neslanchice
25.10.2011 16:15
При всички положения трябва да се гласува.
цитирай
4. vmir - Уважавам текста ти и приемам констатациите ти като основание за избора ти,
25.10.2011 16:35
не ми хареса единствено отнасянето към настоящата печална слава на "цар" Киро на събития отпреди 20 години. Не мога да приема изводи от подобно преиначаване и добре, че си се въздържала от такива, защото щях да те критикувам много сериозно.
цитирай
5. neslanchice - vmir,
25.10.2011 16:50
щеше да имаш основания и щеше да си прав, но аз не правя такива изводи :-)
"Цар" Киро си е "цар" Киро, а за Найден Зеленогорски няма никакво преиначаване - това са фактите. Опитвам се да гледам напред, но не мога да видя бъдещето на Плевен при такова минало и настояще.
Поздрави :-)
цитирай
6. neslanchice - ianchefff
25.10.2011 16:52
ianchefff написа:
СДС, се е отклонил към Цар Киро.
Странни работи.


странни и неприемливи.
:-)
цитирай
7. neslanchice - Така е.
25.10.2011 16:52
tutankhamon661 написа:
При всички положения трябва да се гласува.


:-)
цитирай
8. neslanchice - Благодаря.
25.10.2011 16:53
cefulesteven написа:
Този клип ще пусна и аз. Докато има управленци играещи кючек с царкировци, ще има и Катуници.


Да, за съжаление.

:-)
цитирай
9. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Или!:)
25.10.2011 20:38
Чак сега обърнах внимание, че това е "цар Киро"!:))) Ужас... Писах при Стефан за впечатленията ми от Найден Зеленогорски, но в крайна сметка, вие живеете в Плевен и имате по-преки впечатления. Аз бях там преди няколко години за два дни.:) Политиката е мръсно нещо, това мога да кажа. Не визирам Зеленогорски, но и най-почтеният човек, влезе ли в политиката, няма как бялата му риза да не се опръска с рядка кал. Ако опази челото си чисто, ще е цяло чудо! Останалото е... хора като Левски и онези, чиито имена изричаме на вечерна проверка на националния празник на Бълагария...:( Поздрави и дано изберете достоен човек за кмет на Плевен!
цитирай
10. ezitura - Мили българи, всеки глас е важен!
25.10.2011 20:50
Гласувайте по съвест и за европейски престиж - за кмет, който смятате че е достоен за развитието на вашия град и за президент, който ще "събуди" съдебната система да работи за доброто на България!
цитирай
11. mileidi46 - Разбирам те миличка...
25.10.2011 21:39
Но какво ще стане с твоят глас...никога няма да разбереш..Аз не вярвам на никого от играчите в момента,от боричкащите се за кокала...
За тях е много важно да има гласуващи...нали гледах как и кой изнасяше бюлетините..:(((
Борбата е мръсна с удари под кръста ,с лъжи и мошеничества...
Всичко е фарс....
Прегръдка за вас...
цитирай
12. lidislidis - Мисля, че не бива да изопвате сега междуетническите отношения по време на избори.
25.10.2011 22:54
Че какво като играл човека кючек в компанията на цар Киро в миналото? Да не издребняваме и да не показваме криворазбран национализъм. Кючек ще играе, ами няма балет да играе! Кючека е национален ромски танц.И тия роми са българи, не само вие. По нашите земи са се играли всякакви танци- като се почне от казачока , минесе през кючека, американският рап и пак се върне на чалгарски ритми. Всичко се играе...а най-малко хоро.
Това, че няма да гласуваш за него , не бива да става вълна на оплюване по български. Не е етично, въпреки, че е станало култура на поведение по нашите земи.
Не забравяйте, че Държавата не ви е блог бг, за да оплювате и да отстранявате хората. Кандидатирал се човека- пък който иска да гласува... И цар Киро не мешайте .
Грозно е отстрани. Гласувайте с етика , а не с интриги...Къде ви се изгуби чувството за етика в отношенията , бе хора!?
Поздрави!
цитирай
13. анонимен - Илиана,
25.10.2011 22:55
постъпи по съвест, но не забравяй, че в тази система празно няма независимо дали гласуваш или не:)
цитирай
14. neslanchice - Надя, така си е, твърде близо сме, направо вътре :-)
25.10.2011 23:47
На който и да е кмет - и на най-добрия, 2 мандата са предостатъчни, за да направи каквото може или ПОНЕ нещо. Поздрави :-)
ezitura, вече гласувах по съвест. Сега ще гласувам все едно с пистолет, опрян в тила :)
Милейди, случвало ли ти се е да се озовеш в кошмарен сън, притисната от безсмислие, безизходица и отчаяние? Дано не е и да не ти се налага да правиш такъв "избор". Прегръдка, мила :-)
Лидис, постингът няма нищо общо нито с междуетнически отношения, нито с етика, естетика и т.н. Струва ми се, че си твърде далече от България, а от Плевен - още повече. Благодаря за вниманието, но моля те, не ми дръж тон и точно в този момент, точно в този постинг и точно на мен - не ми говори за етика и интриги.
Анжи, знам го добре. Много е сложно, но наистина най-важно е да не стане Найден Зеленогорски за ЧЕТВЪРТИ път кмет. Не че другото няма значение, напротив, но какво прави човек, когато просто няма избор?! Статуквото в България е ГЕРБ, а в Плевен - Найден. Кое да си избереш - онова зло, което да подкрепиш, или пък другото, на което да попречиш някакси, или поне да опиташ? И съвестта ми е мнооого объркана, на края на силите си :))) Поздрави.
цитирай
15. lidislidis - Не държа тон на никого...колкото и да изопачавате.
26.10.2011 00:12
Казах си мнението, че постингът ти не е етичен. Това,че съм далече от България, не бива да се определя , че не съм българка и нямам право да изказвам мнение и да пиша в български блог, според пишман патриотите без понятие за патриотизъм.
цитирай
16. neslanchice - Лидис,
26.10.2011 00:35
нещата са прости - нищо не изопачавам и никого не ограничавам да си каже каквото мисли. Това е моето мнение и намерение, то е много лично и от тази реалност горчи. Нямам понятие защо търсиш етика тук, а и мисля, че не моите думи са неетични, но както и да е. Не търсИ скрит смисъл там, където го няма :-) И разбира се, че ти си българка, нито твърдя обратното, нито ми е минало през ума да го правя. Просто аз съм тук и сега. :-)
цитирай
17. bezdumi - Чърчил е казал, че най-хубавото ...
26.10.2011 06:54
Чърчил е казал,че най-хубавото нещо на демокрацията е МАНДАТНОСТТА.,което ще рече според мен-два мандата и у дома.Не харесвам Яне Янев,но тук го цитирах,прав е.Колкото до Плевен:Извинявайте господин Зеленогорски,но на хората им писна.ПИсна им от безхаберно управление.В колко европейски програми се включихте?
За сравнение:Бургас-180 млн.Габрово-150 млн. а Плевен?
Може да са избягали 15 000 хиляди от Плевен,което не е страшно нали?
По-страшното е,че при още един мандат ще останат 15 000 в града.
Хора-събудете се.Стига толкова.Нужна е промяна.Гласувайте по съвест,но не за Зеленогорски :)
цитирай
18. bezdumi - Чърчил е казал, че най-хубавото ...
26.10.2011 06:55
Чърчил е казал,че най-хубавото нещо на демокрацията е МАНДАТНОСТТА.,което ще рече според мен-два мандата и у дома.Не харесвам Яне Янев,но тук го цитирах,прав е.Колкото до Плевен:Извинявайте господин Зеленогорски,но на хората им писна.ПИсна им от безхаберно управление.В колко европейски програми се включихте?
За сравнение:Бургас-180 млн.Габрово-150 млн. а Плевен?
Може да са избягали 15 000 хиляди от Плевен,което не е страшно нали?
По-страшното е,че при още един мандат ще останат 15 000 в града.
Хора-събудете се.Стига толкова.Нужна е промяна.Гласувайте по съвест,но не за Зеленогорски :)
цитирай
19. neslanchice - bezdumi,
26.10.2011 09:42
аз не знам още какво трябва да се случи, за да се събудят. Ако след толкова лъжи, колкото чух в дебата тази сутрин по БНТ не го направят, положението наистина ще е безнадеждно.
Благодаря :-)
цитирай
20. bezdumi - няма ли кой да пусне една тема някъде ...
27.10.2011 12:54
няма ли кой да пусне една тема някъде нета,където ЦЯЛ Плевен да я чете и коментира?Нека да си поговорим там,че времето напредва,а кмет ще ни изберат циганите накрая.И то какъв кмет?
Представете си кмет да е Найден.Без правителствена подкрепа.То в Плевен май е така постоянно,но сега и без подкрепата на общински съвет.Не знам и не ми се мисли
цитирай
21. iliada - Пожелавам ти безкрайно много ...
02.01.2012 22:20

Пожелавам ти безкрайно много здраве, късмет, любов, пари, успехи и сбъднати мечти през предстоящата 2012-та година.
цитирай
22. ka4ak - Илиана,с Обич!:)))
08.03.2012 16:58
ka4ak.blog.bg/politika/2010/03/08/jenite-prekrasni-ste.506687
цитирай
23. ka4ak - Честит ти ден Илиана!:)
12.05.2012 08:47
Здраве и хармония, гарнирани с обич!:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: neslanchice
Категория: Лични дневници
Прочетен: 816734
Постинги: 117
Коментари: 1337
Гласове: 13778
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930